Findlejlighedertilsalg.dk

Find lejligheder til salg.

Lejlighed til salg i Haderslev

Modelfoto

Fritidshus til salg i 6100 Haderslev

I 2. række fra vandet og med skøn havudsigt sælges dette højtbeliggende sommerhus der ligger på 807 m2 nemt grundstykke. Her er få meter til stranden og der er mulighed for at nyde naturen ved Kelstrup Strand på de mange stier og langs stranden.

Sommerhuset er opført 2014 og er bygget i gode materialer, bl.a. kan nævnes træ/alu vinduer og døre, sort tagpap med lister samt Svanekøkken. Opvarmning sker ved jordvarme og der er også pejs. Boligareal 117 m2 med bl.a. 3 soveværelser, 2 badeværelser og hems.

Indrettet med stor entre med vaskemaskine og tørretumbler, soveværelse med dobbeltseng, havudsigt og udgang til terrasse, badeværelse med spabad og bruseniche, badeværelse med bruseniche, soveværelse med dobbeltseng og udgang til terrasse, stor spise-/opholdsstue med pejs, havudsigt samt udgang til terrassen. Stuen ligger i åben forbindelse til køkkenet med lyse skabe. Desuden hems med 2 sovepladser.

Her får du et velindrettet sommerhus med dejlig havudsigt.

Sommerhuset er tilmeldt udlejning gennem Novasol - se mere på [xxxxx] Husnummer: C2228. Lejeindtægt til ejer for 2023 kr. 138.740,- - hertil kommer indtægter for el og vand.

KOM OG SE DETTE DEJLIGE SOMMERHUS MED SKØN HAVUDSIGT!